Frozenstar pladenj za hitrejše odtajevanje zmrznjene hrane

20.60 

Se tudi vi radi poslužujete kuhanja večjih obrokov hrane in potem pametnega shranjevanja v zamrzovalniku? Tudi vi kupite večje količine mesa za zamrzovanje, da potem ne rabite vsakodnevno v trgovino? Hranjenje zamrznjene hrane je zelo priročen način v vsakem gospodinjstvu, vendar pa je postopek odtajevanja izjemno počasen. Poleg tega moramo dobro razmisliti, kaj bomo jedli in postaviti hrano en dan prej iz zamrzovalnika, da se ta odtali. Zato je odtajevalni podstavek Frozenstar nepogrešljiv pripomoček, ki ga potrebuje vsaka kuhinja, ki ima zamrzovalnik.

  • Zaradi posebne sestave iz aluminija ima pladenj visoko toplotno prevodnost, kar izjemno skrajša čas odmrzovanja.
  • Nanj lahko postavite meso, kruh ali druga zamrznjena živila, ki se bodo odmrznila v izjemno kratkem času – običajni zrezki že v 15 minutah ali manj!
  • Hrana je odmrznjena popolnoma naravno, brez kemikalij in elektrike, pri tem pa ne spremeni strukture ali hranilne vrednosti. Mikrovalovne pečice že med postopkom odtajevanja hrano kuhajo, kar ni najbolj zdravju prijazno.
  • Preprosto za uporabo. Enostavno položite zamrznjeno hrano na pladenj in odtalila se bo občutno hitreje kot pri sobni temperaturi.
  • Enostavno za uporabo in čiščenje.
Frozenstar pladenj za hitrejše odtajevanje zmrznjene hrane

20.60 

Product price
Additional options total:
Order total: